Badeværelse og VVS-installation

Hos Vejgaard VVS har vi mange års erfaring inden for VVS-faget både med energioptimering og installationer. Vi har hjulpet mange glade kunder i Vejgaard og Aalborg-området med VVS, når de skal renovere badeværelse. Uanset om du skal i gang med at renovere dit badeværelse eller opføre et nyt, står vi klar med vores vejledning og mange års erfaring.

Vi har en fælles passion for at skabe unikke, personlige og funktionelle badeværelser hos både private kunder og erhverv. For at vi kan skabe et badeværelse der passer perfekt til din personlige stil og dine behov, så gør vi meget ud af at lytte til dig og dine ønsker, så vi kan opnå det bedste resultat og et nyt badeværelse som er både funktionelt og holdbart i mange år fremover.

Skab dit drømmebadeværelse med personlig stil

Når det handler om badeværelser, er det ikke kun et funktionelt rum, det er også et sted, hvor din personlige stil og hverdag skal hænge sammen. Vores erfarne vvs-installatører står klar til at guide dig gennem udvalget af inventar og sanitet. Hvad enten du ønsker et moderne, minimalistisk look eller en mere klassisk stil, kan vi vejlede dig. Fra elegante vandhaner til stilfulde håndvaske - vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte match.

Når du har truffet dine valg, er det tid til montering og installation af vvs, sanitet og møblement. Vi sørger ikke kun for, at elementerne bliver korrekt monteret og installeret, men sørger også for at badeværelset bliver præcis som dine forventninger.

Totalløsninger til mindre renoveringer

Vi tilbyder ikke kun VVS-arbejde til mindre renovering og udskiftning af armaturer og sanitet, vi kan også hjælpe dig med at finde andre dygtige håndværkere, såsom murere til flisearbejde og mere. Vores fokus er altid på at skabe et badeværelse, der kombinerer funktionalitet og personlighed. 

Ring til os i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med vvs-arbejde på dit badeværelse. Ring til os på telefonnummer 98 15 36 00 eller send os en mail på vvs@vvsinst.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.