Luft til vand varmepumpe - Bæredygtig opvarmning

Overvejer du en grønnere varmekilde til din bolig? Så er en luft til vand varmepumpe den ideelle løsning til din bolig. Hos Vejgaard VVS har vi hjulpet mange private boligejere med levering og montering af luft til vand varmepumper, samt efterfølgende servicering og eftersyn.

Varmepumpen er en moderne varmekilde som omdanner varmeenergien fra luften udenfor til både temperatur i rum og varmt brugsvand.

Fordelene ved luft til vand varmepumper

  1. Opvarmning af bolig og brugsvand: Luft til vand-varmepumper kan fås i mange forskellige størrelser, alt efter hvor stor boligen er, og hvor meget varmt brugsvand der skal opvarmes. Hos Vejgaard VVS hjælper vi dig med at vælge den helt rigtig størrelse til bolig og behov, så du får den mest optimale løsning.
  2. Miljøvenlig energi: Ved at skifte til en luft til vand varmepumpe kan du reducere dit CO2-aftryk betydeligt sammenlignet med andre varmekilder som fx oliefyr eller pillefyr.
  3. Lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger: Luft til vand varmepumper kræver minimal vedligeholdelse og er derfor en økonomisk god investering.
  4. Mulighed for tilskud: Energistyrelsens Varmepumpe Pulje kan give dig økonomisk støtte, når du skifter til luft til vand varmepumpe.

Varmepumper med smart teknologi

I dag findes der et hav af forskellige varmepumper på markedet. Du kan få varmepumper med smart ny teknologi, hvilket giver dig en række fordele. Uanset hvor du befinder dig, kan du justere temperaturen i dit hjem via din smartphone. Er du på vej hjem fra ferie? Skru op for varmen, så det er lunt og behageligt, når du træder ind af døren. Nogle varmepumper kan tilpasses til at producere varme, når energipriserne er lavest. Det betyder, at du udnytter billigere strøm og spare penge på din varmeregning.

Få rådgivning af luft til vand varmepumpe i dag

Hos Vejgaard VVS er vi klar til at rådgive dig om den bedste varmepumpe til din bolig. Vores dygtige installatører kan hjælpe med at fra levering og montering til service.

Ring til os i dag på telefonnummer 98 15 36 00 eller send en mail til os på vvs@vvsinst.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.