Hov Vejgaard VVS er vi din lokale vvs’er i Aalborg og omegn. Vi tilbyder alt inden for vvs-installationer og montering, uanset om du har brug for en ny luft til vand varmepumpe, brug for opsætning af toilet, håndvask eller bruser. Vi har mange års erfaring og tilbyder en bred vifte af kompetencer, der sikrer, at vi kan løse enhver vvs-opgave. Vi arbejder effektivt og professionelt med alle vores opgaver - uanset om det er en mindre opgave eller en større opgave. 

Nyt badeværelse i Aalborg - Vi er klar til at hjælpe

Som den lokale VVS’er i Aalborg er vi klar til at hjælpe dig med renovering af badeværelset. Vi tilbyder installation af sanitet, opsætning af toilet, håndvask og badekar for både private og erhverv i Vejgaard. Vi har mange års erfaring med vvs-installationer i Vejgaard og omegn. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dit byggeprojekt og renovering. Vi arbejder tæt sammen med dig gennem hele processen, fra planlægning til færdiggørelse. Vi går op i detaljer og derfor samarbejder vi også med nogle af landets førende leverandører af sanitet og badeværelsesmøbler.

Hvis du har et ældre fjernvarmeanlæg, kan vi også hjælpe dig med udskiftning til nyt. Når du vælger os til at hjælpe dig med at skifte fjernvarmeanlæg, kan du lave betydelige besparelser på regningen. Med et nyt fjernvarmeanlæg, får du mest mulig effektivitet på din varmekilde. Vi tilbyder gerne rådgivning og installation af nye varmekilder i Aalborg. Vi kan stå for montering og løbende vedligeholdelse af din varmekilde. 

Din VVS’er i Aalborg

Hos os er ingen opgave for stor eller for lille, så hvis du har brug for en dygtig VVS’er i Aalborg, er du meget velkommen til at kontakte os.